Weblinks

WEBLINKS

FOTO DE GRAAF - ONLINE

Hier tref je een aantal weblinks aan naar sites van andere mensen of organisaties die ik persoonlijk ken of die ik erg mooi of interessant vind.

Persoonlijk
Website van Maurice
Website van ZOOM.nl schrijver Maurice Hertog, met onder andere prachtige landschapfoto's en met allerlei informatie over fotografie en interessante workshops.
Website Peter Daalmans
Peter Daalmans is een oud collega van De Rat en heeft een zwak hart voor Australie
De Slagvelden
Een prachtig fotoblog van collega-fotograaf Marco Magielse, die dezelfde passie deelt als ik: voetbal, fotografie en oude stadions. Zijn website is een absoluut fotografisch hoogstandje!
FootballFans.eu
FootballFans.eu is een prachtige website, waar je bezoeken van je wedstrijden kunt bijhouden. Het is een mooie community waar mede-groundhoppers elkaar vinden en gevonden hebben en waar je makkelijk contacten kunt leggen om wedstrijden te bezoeken.
Fotografie
Groundhopper.nl
Je hebt altijd baas boven baas en Tom Bodde heeft een indrukwekkende website, die voetbalsfeer en stadionsfeer ademt. Schrijver van vier mooie boeken, bezoeker van ontzettend veel wedstrijden en een groundhopper pur sang.
In De Hekken
Ooit begonnen als een kleine website met 3 mensen, tegenwoordig uitgegroeid tot een belangrijk opinie makend medium voor voetbalfans. Op de website worden verhalen over voetbal en misstanden in/rondom het voetbal aan de kaak gesteld.
Watergate Hopper
Onvolprezen website van mede-groundhopper Robert Vermanen, die nationaal en internationaal bezoeken aan stadions en wedstrijden brengt. Een aanrader om ook eens zijn website te bekijken!